Rikke Riis

Visionen for Equifysio er at optimere equipagens interaktion – så vejen til succes bliver kortere. Jeg tilbyder equipagen at få rettet op på skævheder og reduceret smerter før, under og efter træning, hvilket på sigt er præstationsfremmende for funktionaliteten imellem hest & rytter.

Et besøg af mig eller hos mig vil altid inkludere en specifik træningsplan til dig eller din hest, så du har noget konkret at arbejde med for at opnå bedre styrke og stabilitet og ikke mindst for at nå dine mål.

Jeg er uddannet dyrlæge eksamineret hestefysioterapeut/osteopat i 2011 hos Danske Hestefysioterapeuter. Derudover er jeg uddannet Prof. Bach. i fysioterapi i Århus 2009. Jeg har tidligere fungeret som privat praktiserende fysioterapeut hos henholsvis Fysioventer Århus N og Galten fysioterapi & Træning. Jeg har også en uddannelse som Stott-pilates instruktør og er samtidig tilknyttet Horsedoc Hestehospital som hestefysioterapeut.

Jeg tilbyder også et online univers Glad Hest & Rytter, som du har mulighed for at blive en del af. Glad hest & Rytter indeholder longekursus, knæskalslåsninger-kursus, utal af øvelser til hesten, rytterfitness, tur-dressur, træningsplaner og meget andet, som du kan læse meget mere om på min hjemmeside.

Equifysio v/ Rikke Riis

Autorisationsnummer: 07XWJ
Adresse: Nordrevej 45

Email:rikke@equifysio.dk
Telefon:61 77 47 69
Web: www.equifysio.dk

Menu