Julie Flæng Jakobsen

Jeg er uddannet Fysioterapeut på Professionshøjskolen i Holstebro i sommeren 2018, hvor jeg har taget valgfag i anvendt biomekanik, Som jeg bruger i min analyse af såvel hest som rytter. Samtidig blev jeg certificeret Ridefysioterapeut, hvor jeg arbejder med at behandle patienter ved brug af hestens bevægelser.

Det har siden jeg startede uddannelsen været min intention at bygge videre på min uddannelse, så jeg kunne komme til at arbejde med heste. Jeg startede på uddannelsen til Hestefysioterapeut ved Cecilie Stadler, i November 2018, og i August 2020 kunne jeg kalde mig dyrelægeeksamineret hestefysioterapeut.

Jeg havde min første ridetime den 14/5 2004, og har redet lige siden. Jeg købte min første hest for mine konfirmationspenge, efter nogle år med parter på rideskolens heste.

I dag bor på en lille gård, sammen med min kæreste, uden for byen Breum. Jeg har 2 Fjordheste som jeg har haft siden de var helt unge. Jeg går meget op i en alsidig træning, og har gennem min uddannelse fået fokus på hvordan mine skævheder som rytter kan påvirke hesten. 

Jeg arbejder til dagligt med en kombination af alle mine uddannelser, jeg har nogle dage hvor jeg er ude som ridefysioterapeut, på behandlingssteder der tilbyder ridefysioterapi. Andre dage arbejder jeg som hestefysioterapeut og fysioterapeut, og behandler heste og ryttere, for at give dem den bedst mulige assistance i deres samarbejde.

Julie Flæng Jakobsen 

Autorisationsnummer: 0CT3S
Adresse: Rærupvej 8, 7870 Roslev

Email: julie@flaengfys.dk
Telefon: 21374707
Web: www.flaengfys.dk

Menu