Daniella Rønnow

Rønnows Hestefys tilbyder fysioterapeutisk undersøgelse og behandling af din hest. Min mission er gennem fysioterapi og korrekt træning, at få holdbare, sunde og glade rideheste.

Heste er mestre i at kompensere for ubehag. Alle heste vil hellere ændre deres bevægestrategi end at vise, de har ubehag eller ondt i kroppen. Sådan er de skabt fra naturens side. Alle disse kompensationer sætter sig i kroppen og forårsager unødigt slid og dårligere præstationer hos din hest. Derfor er det vigtigt at få behandlet din hest. 

Min holdning er, at alle heste fortjener det bedste. Uanset hvilke discipliner og hvilket niveau din hest går på, så vil din hest altid få en 5-stjernet behandling hos mig.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i januar 2018. Jeg har efterfølgende videreuddannet mig til hestefysioterapeut, hvor jeg blev færdig august 2020. Det er vigtigt for mig hele tiden at dygtiggøre mig, så jeg kan give jeres heste den bedste behandling. Dette gør jeg gennem kurser, videnskabelige artikler, bøger mm. 

Jeg kører hele på hele Fyn og dele af Midt- og Sønderjylland efter aftale. 

I kan læse mere om mig, og hvad jeg kan tilbyde, på min hjemmeside.

I er selvfølgelig altid velkomne til uforpligtende at kontakte mig, hvis I har nogen spørgsmål. 

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres heste. 

Rønnows Hestefys V. Daniella Rønnow 

Autorisationsnummer:0CN3H
Adresse: Thuresensgade 10, 5000 Odense C 

Email: Daniella@rønnowshestefys.dk
Telefon: 28810189
Web: www.rønnowshestefys.dk

Menu