Charlotte Amby Gehlert

Om Eqphysio.dk – Equestrian Physio & Performance 
Hos eqphysio.dk – Equestrian Physio & Performance tilbydes fysioterapeutisk undersøgelse og manuel behandling samt elektroterapi til hest, fysioterapeutisk analyse og korrektion af rytter, samt personlige ryttertræningsprogammer til ekvipager på alle niveauer. Hos eqphysio.dk ses alle ekvipager som atleter! 

For at opnå det bedste resultat som ekvipage, hvad end det er gode ture i skoven eller dressur/spring på højt niveau, er det en forudsætning at hesten fungerer optimalt i sin krop, så den kan yde sit bedste og ikke mindst holde til det! 
Hesten udgør dog kun halvdelen af ekvipagen, hvorfor der også skal være fokus på rytteren. Hvis ekvipagen skal opnå sine mål, er det derfor vigtigt, at også rytterens krop, har forudsætningerne for at yde bedst muligt. Også for rytteren gælder det, at kroppen gerne skal kunne holde til sporten i mange år! 


Om Charlotte 
Jeg er autoriseret fysioterapeut og dyrlægeeksamineret hestefysioterapeut. Jeg er oplært, og modtager fortsat oplæring i elektroterapibehandling til heste gennem Equi-Tech, der er førende i elektroterapi til heste i Danmark. Jeg holder mig løbende opdateret med nyeste forskning og viden gennem videnssøgning og deltagelse på kurser.

Jeg har redet, siden jeg var 10 år gammel – spring som ponyrytter og dressur siden jeg er kommet på hest. Jeg brænder for at hesten skal have det godt i kroppen, og at vi begge er i stand til at yde vores bedste under træningen . Udover ridning har jeg de seneste 10 år trænet en stor del styrketræning, hvilket også var én af flere indgangsvinkler til en uddannelse som fysioterapeut. Jeg er fascineret af, hvordan man med rigtig træning, kan påvirke sin krop og præstation positivt. 

Jeg har redet en del ungheste for avlere, konkurreret og uddannet til og med M-niveau i dressur og været ansat som rytter på et stutteri i Australien. Pt. har jeg en ung hest på 5 år og en ældre middelsvær hest. 

Eqphysio.dk – Equestrian Physio & Performance 

Autorisationsnummer: 0D004 
Adresse: Viborgvej 107, 7500 Holstebro

Email: charlotte@eqphysio.dk
Telefon: 26217127
Web: www.eqphysio.dk

Menu