Julie Herold

Jeg hedder Julie Herold og jeg er overbevist om, at der altid er en årsag til problemer i ridning og håndtering af hestene. Årsagen hjælper jeg med at finde – gerne i et stærkt tværfagligt team.

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2017 og har siden læst en diplom i veterinær fysioterapi hos Liverpool Universitet. Derudover har jeg en baggrund som rideinstruktør med mere end 10+ års erfaring i at arbejde med hele ekvipagen.

Jeg hjælper dig med at få din hest på højkant igen med en tidlig indsats efter skade eller sygdom og følger jer videre i genoptræning – og hvis behovet er der ser vi også på forebyggende træning, så i får de bedst mulige chancer for at komme på toppen og fortsætte på toppen. Under hele forløbet er hestens velbefindende og hensynet til dens følsomme natur i højsædet.

Jeg tilbyder fysioterapi til heste og deres mennesker foruden et online bomtrænings-kursus og et online ryttertrænings-program, designet til at gøre dig mere symmetrisk, kropsbevidst og balanceret, så du påvirker din hest bedre. Det er også muligt at komme på ophold med din hest, for at arbejde mere dyberegående med både din og din hests krop og bevægelse.

Glade Ekvipager

Autoritationsnummer: 0CBC1
Adresse: Vitvedhedevej 1, 8660 Skanderborg 
Email: info@julieherold.dk
Telefon: +45 26 18 86 92 
Web: https://julieherold.dk/


Julie Herold

Privat adresse: Vitvedhedevej 1, 8660 Skanderborg
Email:
info@julieherold.dk
Telefon: 60 22 90 96
Web:
https://julieherold.dk

Menu