Stine Holmgaard Bruun

Sequi Fys hjælper ekvipagen hele vejen rundt, hvor både rytterens, hestens og samarbejdets forbedringspotentialer er i fokus for at nå de ønskede mål. Gennem fysioterapi til både hesten og rytteren sikres det optimale grundlag for et harmonisk samspil i træningen med fokus på en sund fysik hos begge individer.

Sequi Fys tilbyder fysioterapeutisk behandling af heste og ryttere, samt rideundervisning af ekvipager. Derudover tilbydes træning af ryttere både individuelt og på hold. Jeg afholder desuden foredrag, clinics, kurser og ridelejre.

Jeg er autoriseret humanfysioterapeut uddannet fra Københavns Professionshøjskole i 2018 og uddannet hestefysioterapeut ved Cecilie Stadler i 2020. Jeg har tidligere arbejdet som fysioterapeut på en privatklinik i København med andre fysioterapeuter og osteopater.

Jeg er selv aktiv rytter, og har været konkurrencerytter på nationalt og internationalt plan på islandske heste i mange år. Jeg har desuden arbejdet flere år som træner af islandske heste både selvstændigt og i flere af landets store træningsstalde og stutterier. Jeg behandler alle hesteracer med islandske heste som mit speciale.

Privat bor jeg med min mand og børn på en gård, hvor også mine forældre og bedsteforældre bor sammen med os. Gården ligger nær Lejre på Midtsjælland, hvor jeg kører ud fra.

Sequi Fys

Autorisationsnummer: OCNQC
Adresse: Stenbækvej 1, 4330 Hvalsø

Email: stine@sequifys.dk
Telefon: 42 33 35 32
Web: https://www.sequifys.dk

Menu