Thrine Jakobsen

Hvem er jeg

Jeg har siden jeg var barn haft med heste at gøre. ”Når man bor på en gård på landet og er pige, skal man da ha en hest”, det var i hvert fald mine forældres holdning, og det har holdt ved. Jeg har nu to, en fuldblod og en fjordhest, som går og hygger sig sammen. Selvom jeg har haft afstikkere fra hesteverdenen, har den hele tiden trukket mig tilbage og jeg må indse, at jeg ikke kan undvære de dejlige dyr. Jeg blev derfor aut. Fysioterapeut, som danner basis for at kunne starte på hestefysioterapeut uddannelsen. Jeg blev dyrlægeeksamineret hestefysioterapeut 12. nov 2017, og har da i alt 5 års uddannelse.

Hvad laver jeg

Min behandling af hesten består af en fysioterapeutisk undersøgelse og behandling, hvor der indgår osteopati, FIT (funktionel indirekte teknikker) og andre fysioterapeutiske teknikker. Behandlingen hjælper med at genskabe den optimale bevægelighed i hestens led, så den kan bevæge sig mere frit, uden låsninger og kompensationer. Hele hesten undersøges og behandles ved hvert besøg, da den er en samlet enhed, hvor hvert led spiller en rolle. Behandlingen kan, som ved mennesker være, forebyggende, behandlende efter skade eller præstationsfremmende

Hvor gør jeg det

Jeg køre på Fyn og øerne, samt i trekantsområdet Jeg kan enten komme ud og foretage behandlingen i stalden ved dig eller du kan komme på klinikken ved mig.

Hestefysioterapeut Thrine Jakobsen

Autorisationsnummer: 0BZWV
Adresse: Lundsgårdsvej 25, 5463 Harndrup, Fyn

Telefon: 61 60 23 25
Facebook: Besøg side

Menu