Marie Bundgaard Andreasen

I år 2015 blev jeg autoriseret fysioterapeut i Aarhus, hvorefter jeg arbejdede halvandet år på privatklinik og halvandet år som ridefysioterapeut inden for psykiatrien. Jeg afsluttede efteruddannelsen til hestefysioterapeut og -osteopat med en dyrlægeeksamineret eksamen i 2017. 

Jeg er født og opvokset på landet tæt på Hjørring. Her startede min interesse for heste som 10-årig, hvor jeg fik min første pony. Siden da har heste fyldt meget i mit liv. Det har altid været vigtigt for mig, at arbejdet foregår på hestens præmisser og i harmoni med hestens natur. Denne tilgang til hesten, kombineret med min store interesse for kroppens bevægelser, giver mig stor glæde i arbejdet med heste som fysioterapeut.

Gennem studiet til hestefysioterapeut har jeg fået en masse viden fra bøger og på uddannelsen dygtige undervisere om hestens anatomi, fysiologi og biomekanik samt sadellære, tandpleje, beslaglære og hestens sygdomme. 

Jeg kører primært ud og behandler heste i Øst- og Midtjylland. Kontakt mig for info om andre områder eller for henvisning til en kollega.

Lette og ubesværede bevægelser er tegn på en krop i balance, hvilket er målet for mit arbejde med hesten.

Bundgaard hestefys

Autorisationsnummer: 0BH7Q
Adresse: Gl Århusvej 39B 8732 Hovedgård
Email: bundgaardfys@gmail.com
Telefon 2878 0057
Web: https://www.bundgaardhestefys.dk/
Facebook: Besøg side

Menu