Karin Wyrtz

Jeg har været fysioterapeut for mennesker siden 2003 – jeg har arbejdet både på klinik og som ridefysioterapeut. I marts 2010 blev jeg færdig uddannet som hestefysioterapeut og siden maj 2012 har jeg arbejdet fuldtid med heste og ryttere. Jeg har siden taget efteruddannelse i blide osteopatiske teknikker der minder lidt om carniosacral terapi og jeg tager løbende kurser både i behandling af mennesker og heste, diverse samt ride- og træningskurser.

Rytterbehandling til hest Korrekt longering Samspil med hesten i fokus 

Min fritid bruger jeg og min kæreste sammen med vores 10 islandske heste på vores gård i Ljørslev på Mors. 

Siden 2015 har jeg samarbejdet med Sadle exchange fra England om udvikling af en sadel der er tilpasser til den islandske hest særlige behov. Jeg tilbyder både juseringer og salg af sadler fra sadle exchange som en ekstra service til mine kunder. 

Jeg behandler heste og ryttere og afholder temaaftener og kurser i Midt- og Nordjylland. Du skal være opmærksom på at der kan være ventetid på et hjemmebesøg, hvis du vil komme til klinikken på Højriis på Mors kan du komme hurtigere til. 

Mit telefontid er mandag, onsdag og fredag mellem kl 10.30 og 12.30. Her vil Bitten besvarer telefonen, samt beskeder på sms og facebook. Klinikken på Højriis – Mors er åben mandag 10.30-17.30 og fredag 10.30-15.30

 

Hestefysioterapeut Karin Wyrtz

Autorisationsnummer: 01TXC
Adresse: Højrisvej 3, 7900 Nykøbing Mors

Email: kontakt@????.dk
Telefon: 26588181
Web: www.hestefys.dk

Menu